Kuka oli Areksen ja Afroditen lapsi?
Kuka oli Areksen ja Afroditen lapsi?

Video: Kuka oli Areksen ja Afroditen lapsi?

Video: Kuka oli Areksen ja Afroditen lapsi?
Video: Kaikkeuden lapsi 2024, Huhtikuu
Anonim

Ares ja Aphrodite siitti peräti kahdeksan lapset : Deimos, Phobos, Harmonia, Adrestia ja neljä eroottia (Eros, Anteros, Pothos ja Himeros). Hänellä oli myös suhde kuolevaisen Anchiseksen, troijalaisen, kanssa. Hän vietteli hänet ja nukkui hänen kanssaan, ja he kaksi saivat Aenean raskaaksi.

Kuka oli tässä suhteessa Afroditen ja Hephaiston lapsi?

Vaikka Aphrodite oli naimisissa ruman Smith Jumalan kanssa, Hephaistos , se ei ollut hänen valinnastaan, vaan Heran järjestelystä. Hänen todellinen rakkautensa oli Ares, sodan jumala. Kaksikko tuli raskaaksi kolme lapset : Phobus, Deimus ja Harmonia. Heidän sanottiin myös olleen Eroksen ja Anterosin vanhempia.

Tiedä myös, kenen tytär Aphrodite on? APHRODITE (a-fro-DYE-tee; roomalainen nimi Venus) oli rakkauden, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Hän oli myös merimiesten suojelija. Runoilija Hesiodos sanoi sen Aphrodite syntyi merivaahdosta. Homer puolestaan sanoi, että hän oli tytär Zeus ja Dione.

Kun tämä otetaan huomioon, kenen kanssa Aphrodite sai lapsen?

Aphrodite
puoliso Hephaestus, Ares, Poseidon, Hermes, Dionysos, Adonis ja Ankises
Lapset Ares: Eros, Phobos, Deimos, Harmonia, Pothos, Anteros, Himeros, Hermes: Hermaphroditus, Poseidon: Rhodos, Eryx, Dionysoksen kanssa: Peitho, The Graces, Priapus, Anchises: Aeneas
Vastaavat
roomalainen vastine Venus

Saivatko Zeus ja Aphrodite lapsen?

Afroditen Asiat kreikkalaisessa mytologiassa, Zeus naimisissa Aphrodite Hephaistokseen, koska hän pelkäsi hänen kauneutensa aiheuttavan sodan jumalten välillä hänen kiintymyksestään. Ares ja Aphrodite siitti peräti kahdeksan lapset : Deimos, Phobos, Harmonia, Adrestia ja neljä eroottia (Eros, Anteros, Pothos ja Himeros).

Suositeltava: