Sisällysluettelo:

Eikö tinder näytä Facebook-kavereitasi?
Eikö tinder näytä Facebook-kavereitasi?

Video: Eikö tinder näytä Facebook-kavereitasi?

Video: Eikö tinder näytä Facebook-kavereitasi?
Video: МОШЕННИКИ В ТИНДЕРЕ! Как не стать героиней фильма "Аферист в Тиндер"? 2024, Huhtikuu
Anonim

Tinder ei postata mitään sinun Facebook , koskaan. Ei ole mitään mahdollisuutta Facebook-ystävillesi to nähdä Tinderisi profiili Facebookista , mutta voivat katso että käytät Tinder sovellus. Riippuen sinun tietosuoja-asetukset, Facebook-ystävillesi ehkä pystyy nähdä sinun yhdistetyt sovellukset.

Samoin voivatko Facebook-ystäväni nähdä, olenko tinderissä?

Sinä voi ei helposti rajata mitä Facebook ystävät näkevät sinä päällä Tinder , alkaen Tinderin näkökulma on kaikki tai ei mitään. Mutta Facebook voi rajoittaa mikä ystävät näkevät että käytät tätä sovellusta. Suuntaa luoksesi Facebook Sovellusasetukset uutissyötteen vasemmalla puolella olevan linkin kautta ja napsauta sitten Asetukset.

Lisäksi voitko olla näkymätön tinderissä? Kyllä se on hyvin mahdollista, ja käytän sitä itsekin. Tinder Plus mahdollistaa sinä piilottaaksesi profiilisi koko joukosta Tinder käyttäjille ja näytä vain niille, jotka sinä pyyhkäise oikealla päälle.

Tästä syystä piilottaako tinder Facebook-ystäväsi?

Jos et ole a maksullinen käyttäjä, ei ole keinoja piilota omasi profiili. Sinä voi rekisteröidy a Uusi Facebook tili ja yhdistä se Tinder . Koska Tinder on a paikkaan perustuva online-treffisovellus niin Facebook-ystäväsi tekevät olla in samalla alueella kanssa sinä, joten kun he nähdä sinun profiilia sinua voi älä sano vain 'Se on a väärennetty profiili.

Miten et jää kiinni tinderiin?

Tässä on muutamia tapoja, joilla et jää kiinni affair-treffisivustosta

  1. Käytä väärennettyä tiliä.
  2. Lataa huomaamattomia kuvia.
  3. Aseta tietosuojatilin asetukset.
  4. Piilota treffisovellus.
  5. Aseta etäisyys- ja ikätoivomuksesi yhdessä tilassa.
  6. Ota Riskit.

Suositeltava: